dalafian.blogg.se

2014-08-31
19:51:36

Endorfiner
Fy sjutton vad jag älskar att träna! Nyss hemkommen från ett härligt jobbigt boxpass. Vilket lyckorus 😄 

2014-08-31
08:40:02

Summering
Söndag redan? Helgerna går så oerhört. Tyckte nyss att det var måndag. 
Kosten har inte riktigt blivit som jag tänkt under veckan. Vet att jag mår bäst av att äta paleo, men det smiter med nån potatis och lite grädde och créme fraiche ibland. 😊
Det blev en bra träningsvecka ändå. Dubbelpass på tisdagen med både kb och fys o puls, cirkelgym på ons, lite trailtur igår och idag avslutas veckan med lite aerobox. Känns bra!
 
Igår bakade jag en smarrig chokladkaka. Helt utan socker, gluten och mjölkprodukter. Längtar redan efter em.fika med en paleo kaffedrink och en bit kaka 😋
 
Ha en fin söndag alla!

2014-08-20
21:28:24

Stark mat och kettlebell
God kväll!
Idag skulle vi testa ett nytt recept ur min älskade paleobok. Marinerad kycklingfilé med rostade grönsaker och tomatsalsa, jättegott tyckte jag att det lät. Men nej, både kycklingen och salsan blev superstark. Det slutade med att både jag och A, han älskar stark mat annars, fick lov att neutralisera salsan med lite turk yoghurt. Där sprack min strikta paleovecka.. Men men, shit happens 😊 Nu vet vi det iaf.

Såg på Facebook idag på em att det var två tjejer som skulle köra ett kbpass nu på kvällen. Självklart hängde jag på. Nu är kroppen så där härligt mör. Ben, armar och rygg känns som överkokt spaghetti. Men det är det värt. Nästa vecka drar passen igång på allvar och förhoppningsvis blir träningsvärken inte lika jävlig till veckan när jag redan har kört ett pass.

Nu ska jag börja packa lite lätt, på fredag åker jag till min älskade syster ❤️

Ha en fin kväll och sov så gott mina vänner

2014-08-17
13:34:29

Paleo
Idag har jag varit och storhandlat, för första gången på hela semestern. Till veckan blir det endast paleomat. Recepten har jag tagit från min favoritbok, Paleo naturlig mat & livsstil. Skriven av Åsa Söderberg som har bloggen fyscoachen.se 
 
Bra bok med massa goda recept!
Nu ska jag njuta av resten av söndagen, och ruskvädret 😊
 
Kram på er kära vänner
 

2014-08-12
14:44:33

Oj oj oj
Men här har jag inte varit på länge! Tänkte försöka göra ett försök att damma av bloggen lite. 
Mycket har hänt sen sist, på alla möjliga plan.. Och det har resulterat i att jag har tappat lite fokus på både kost och träning. Visst försöker jag äta o träna rätt, men det har hamnat lite i andra hand en stund. Tänkte kamma till mig nu till hösten. Snart drar all träning igång på gymmet igen efter sommarlovet, och det ska bli otroligt skönt. 
Jag har haft problem med mina fötter sedan i vintras och nu har jag iaf fått svar på vad som orsakat all smärta. Jag har fått ledgångsreumatism som satt sig på lederna vid tårna. Det är pga det som löpning har gått upp och ner i sommar, vilket jag tycker är så tråkigt. Jag gillar ju att springa, det är ju så skönt. Men jag inser att jag kanske får ta bort fokuset på löpningen, iaf tills medicinen börjat verka. 
Så nu tänkte jag försöka lägga fokus på styrka ist. Håll tummarna!
 
Hej svejs så länge!