dalafian.blogg.se

2013-08-31
15:03:06

Dagens
 
 
Igår kom bästa mamma/mormor hit på besök, hon stannar ända tills på fredag.
Så imorse drog jag till gymmet o körde lite intervaller. Det blev super 1000 intervaller, efter tips från Sofie. Springa 400 m, vila 100 m, springa 300 m, vila 100, springa 200 m, vila 100 och springa 100. Vila ca 2 min. Gjorde 3 repetitioner. Sen va jag lite svettig o trött..
 
Nu har jag bakat lite tortilla chips till kvällens tacos. Mums va goda! Rekommenderas varmt! Recept på undervarttak.blogspot.com
  
Jag har oxå klickat hem lite böcker. Mormor hälsar och säger förlåt till mig och nya Super Charlie till prinsessan.
Trevlig helg vänner
 
                 
 
 
 

2013-08-28
21:01:56

Ingen vila
Herregud vad veckorna går fort, redan torsdag imorrn! På fredag kommer mamma och gör mig lite sällskap en vecka. Ska bli mysigt att rå om henne lite. Sen åker vi till Stockholm nästa helg. Då är det ju dags, tjejmilen 2013. För första gången, men förhoppningsvis inte sista. Ser framemot att få springa 1 mil geonom Stockholm :)
 
Jag hade ju tänkt vila den här veckan. Jag känner av nåt i foten, känns som att jag har vrickat till den. Kunde knappt gå efter boxpasset i söndags.
Men ikväll sög det i träningstarmen (finns det en sån?) ;) Så det fick bli lite hemmaträning, som min vän Linda har hjälpt mig med. Henne hittar ni på ptlinda.myshowroom.se, kolla in där vettja!
10 burpees, 20 airsquats, 10 armhävningar och 10 spaghetti/köttbulle i 12 min och så många varv som möjligt. Avslutade med sidoböj med kb 10/sida. Så nu känner jag mig rätt nöjd.
 
Idag fick jag ett paket från Bodystore, lyckliga jag. Jag hade slut på både mandelsmör och hasselnötssmör, men nu klarar jag mig ett tag till :)
Jag har även en liten dröm... Hade vi bott i en större stad med mer möjligheter skulle jag ha gjort det här
                              
 
                                                   
 
Tänk va roligt att få jobba med nåt man verkligen älskar! Lite läskigt att lämna ut min dröm så här.. Jag har bara nämnt det till en vän tidigare. Vem vet, kanske drömmen blir verklighet en vacker dag?
Ha en fin kväll mina vänner!
 

2013-08-24
21:08:27

Lördagsnöje
Idag tog jag mig äntligen iväg på en löptur. Sista gången innan A åker iväg på jobb i två veckor. Så jag har ingen aning om hur min träning kommer bli de närmsta veckorna. Mamma kommer hit en sväng så då får jag passa på.
Idag kändes det riktigt bra att springa. Jag vet inte om det är intervallerna som har gett resultat el inte, men det är otroligt skönt när det känns lättare att ta sig runt. Så nu är jag riktigt laddad för Tjejmilen om två veckor :) Bring it!
 
Imorgon ska vi iväg på dop, ska bli mysigt. O då tänker jag faktiskt fika lite med de andra efteråt. För på kvällen blir det ett boxpass, o då kan jag lova att det bränns lite kalorier :)
 
Nu tänker jag mysa ner mig i soffan och göra kväller!
Trevlig lördag på er. Kram
 
 

2013-08-21
21:03:40

Onsdag
Igår kväll passade jag på att åka till gymmet och köra lite intervaller. Testade en ny variant, grymt jobbigt men säkerligen effektivt. 
Hann även med att baka lite kakor, kolakakor med kardemumma. Recept hittar ni hos emmaspaleo.com. De verkade gå hem hos kollegorna idag :)
 
Idag var det äntligen dags för cirkelgym, jobbigt men roligt. Jag försökte köra hårt, och ta i lite extra idag. SKA bli starkare, o snyggare ;)
 
Nu snart dags för sängen, har två långa dagar framför mig.
Natti natt
 
 

2013-08-20
14:32:32

Paleo
Hej i sommarvärmen!
Åh vilket härligt väder jag fick på min lediga dag! Vi åkte ju och hälsade på på dagis idag, åh vad G tyckte det va roligt! Känns bra att hon ska börja till veckan igen, även om det är lite stressigt med lämningar och hämtningar.
 
Jag har ju tänkt börja att Paleo och igår fick jag ett jättebra tips på en blogg med massa recept och information. Så nu känns det lite spännande att köra igång :) Jag hoppas att det sista hullet på magen ska försvinna om jag ändrar lite till i kosten. Ska bli spännande! :) 
 
Ha det bra så länge! Kramar

2013-08-19
21:09:15

Kettlebell!
Jaja, förra inlägget verkade ju funka.. Så nu kör vi :)
Som rubriken skvallrar om så var det kettlebell som gällde idag. Åh herregud så roligt det är, riktigt jobbig träning. Men ruset efteråt är inte att leka med! Så himla roligt! Jag har även ökat på vikten på kloten oxå. Idag körde jag swing och full swing med 14 kg! Riktigt stolt, det betyder ju att jag har blivit starkare :) 
Imorrn får vi se om jag lyckas hinna med lite intervaller på löpbandet. Behöver all löpträning jag kan få innan Tjejmilen! På onsdag blir det cirkelgym, så härligt att höstterminen har kommit igång!
       
                  

2013-08-19
19:58:05

Testar
Datorn krånglar så jag testar att skriva från mobilen.
Har hört att det inte går så bra, att det inte blir några radbrytningar då..
Imorrn är jag ledig så då ska vi passa på att hälsa på på dagis. Nästa vecka börjar allvaret igen.. Känns sådär om jag ska vara ärlig!
 
Ha det bäst vänner!

2013-08-18
20:28:50

Inte helt enkelt
Sitter här och pillar lite på designen, det som går, och det känns som att det kommer ta en evighet innan kodning och bildredigering funkar. Men det är väl så det är, jag har ju en gång för länge sen lärt mig om hur man bygger hemsidor etc så kanske det ger sig.
Sen har jag ju lite brudar i min närhet som är mer erfarna bloggare :) Så jag får vända mig till de om tips o trix :)
Men det känns iaf riktigt roligt!
Ha en fin söndagkväll vänner

2013-08-18
18:30:09

Nu är jag här
Hej, allesamman!
Här tänkte jag skriva om min vardag, om min träning och om min mat.
Varje gång jag gör uppdateringar på Facebook känns det som att det alltid är nån som stör sig..
Så det är här jag tänkte hålla till, här och på Instagram.
Jag hoppas att ni vill kika in ibland :)
 
Kramar