dalafian.blogg.se

2013-10-26
14:41:30

Löpning
Åh, känner att jag skulle vilja ta en löptur snart. Det är evigheter sen jag sprang sist. Känns som att träningen har fått stå tillbaka på sistone. Alltid nåt som kommer i vägen. Antingen jobbar jag eller så jobbar A. Vill så mycket mer! Får inte ut allt jag vill av hemmaträningen.. 
Hoppas att det fortfarande är ljust imorrn när jag kommer hem. Då får det bli en av rundorna! Wish me luck isf :)
 
Nu är jag barnvakt hemma hos syster. Mysigt att få vara här o sköta hus o barn. 😊❤️
Ha en fortsatt fantastisk helg min kära

2013-10-22
21:03:40

Snabbis
Ikväll fick det bli en snabbis hemma. Körde ett pass som jag hittade på Annika Sjöös blogg häromdagen. Nämligen det här:
Avslutade med plankan i två min innan jag hoppade in i duschen.
Som vikt använde jag min kettlebell. Som måste vara en av de bästa investeringarna jag har gjort. Har faktiskt använt det mer än jag trodde!
 
Nu blir det soffan en stund innan läggdags..
Tack för idag! ❤️
 

2013-10-21
19:59:56

Vila
Känner mig otroligt trött, och börjar få ont i halsen. Tror jag tar o vilar lite idag faktiskt, tar igen mig lite.. Ligger i soffan o känner värmen stråla från kaminen. Såå mysigt 😊

Idag lagade jag en god soppa, het morotssoppa från bloggen under vårt tak. Där finns det otroligt mycket bra o goda recept. Det är lite synd att lilltjejen här hemma inte gillar det mamma lagar nu för tiden. Men det kanske kommer??!!
Ha en härlig kväll!

2013-10-20
11:24:32

Härlig söndag
Strålande sol från klarblå himmel, nybakade frallor med banangröt till frukost. O sist men inte minst en sväng till gymmet. 
Jag mår så jävla bra 😊💪

2013-10-19
10:57:50

Lördag
Dagen började med lite paleogröt, lite (läs ganska mycket) hemmagjord sylt utan socker och lite kokosmjölk. Gott o mättande!
 
Igår när jag skulle handla choklad på Hälsokost i Hudik såg jag att de hade fått hem Nakd bars. Jag var in där för en vecka sen och önskade mig såna. Köpte två st, en med äpple och en med jordgubbar. Smakade den med äpple igår kväll. Riktigt god. Så nu har jag den här kvar 😊
 
Har höga förväntningar!
 
Nu ska jag mysa med familjen resten av dagen, äntligen samlade en lördag!
Ha en härlig helg allihop
 

2013-10-15
21:20:07

Produktiv
Har haft fullt upp idag på eftermiddagen. Hämtade på dagis (förskolan) efter jobbet. Hem o laga dagens middag, åt, lämnade bilen hos svärmor som ska skjutsa den till service imorrn. Sen hem igen och laga morgondagens middag, för imorrn hinner vi bara hem o kasta i oss maten innan det är barngympa. Bakat fröknäcke, som just nu står i ugnen. Avslutade med dagens 140 benböj och 2 min planka. Älskar plankan, det känns verkligen överallt efteråt. O det är ju toppen :)
 
Imorse testade jag en ny smoothie. I den hade jag blåbär, banan, kokosmjölk och chokladprotein. Den blev toppengod. Perfekt när frukosten behöver gå snabbt att äta!
 
Yummie!
Imorrn kommer min älskling äntligen hem. O han har lovat, inga mer helger! 👍
Kram på er

2013-10-08
21:12:08

Hej igen
Är det nån kvar? Det var väldigt längesen jag skrev nu. Tiden rinner i väg, och jag har ingen aning om var den tar vägen. Man jobbar, lagar mat, tar hand om hem och barn. Där mellan ska jag träna på nåt vis. Det blir mest hemmaträning nu för tiden. Men det funkar oxå såklart :) Fast jag saknar gymmet och gruppträningarna..
 
A är borta så där länge nu igen, tråkigt o jobbigt av flera anledningar.. Nästa onsdag kommer han iaf hem igen! Hoppas att de där hoppbackarna blir klara snart..
 
På fredag får jag lite besök, som jag tänkte bjuda på tacos. Längtar efter de där supergoda chipsen :) Ska bli så himla mysigt med lite besök!
 
Ska försöka uppdatera lite oftare! 
Ha en fin kväll allihop