dalafian.blogg.se

2013-09-29
19:32:36

Enkelt, egentligen
Ett väldigt bra ordspråk
Dags att ta tag i det igen! Det är ganska enkelt, egentligen..
 

2013-09-27
21:32:49

Feel good
Visst är livet fantastiskt ändå? Det bjuder både på med- och motgångar. Och det är ju ändå i motvinden vi växer! Just idag är jag stark.. :)
 
Klarade av plankutmaningen idag oxå, stod i 4 min! Det kändes kan jag säga.. O nu är det bara några dagar kvar, på måndag är det 5 min som gäller! Håll tummarna.. 
 
Köpte en ny vinterjacka idag, stl 36. Vem hade kunnat trott det för typ 1.5 år sen?! Men jag är riktigt nöjd och stolt faktiskt. O igår köpte jag en klänning från hm, i small. Ja, nånting har ju hänt med min kropp även om magen fortfarande är för mjuk.. 
 
Jag ska inte börja tjata om maten, men herregud så mycket gott det finns att äta! Här kommer en bild på en otroligt god rotsaksgratäng med laxbitar
          
 
Ha en fantastisk helg mina fina vänner ❤️
 
 
 
 
 

2013-09-22
21:21:52

Stockholm
Helgen har spenderats i våran härliga huvudstad.  Jag och älsklingen åkte in till Stockholm på lördag förmiddag, G lämnade vi hos moster och kusinerna i Väsby. Det blev lite lunch och lite vin innan det var dags för musikal, Rock of ages på China teatern blev det! Såå himla bra, rolig och grymt bra 80-tals rock. Bra kombo =)
Vi bodde på Scandic Park som ligger precis bredvid humlegården. Mysigt hotell!
Mobilen ligger på laddning, annars hade ni fått se bilder från hotellet..

Det har ju inte blivit nån träning på hela helgen, och bara skräpmat. På så sätt är det skönt att vara hemma igen. Nu kan jag iaf få till lite hemmaträning på kvällarna! =)
O på torsdag kommer älsklingen hem igen och då kan jag åka på gymmet el gå på nåt pass.
 
Ha en fortsatt skön söndag vänner!
 

2013-09-12
20:53:54

Tokladdad
Det va precis det jag va ikväll! Fy sjutton va roligt det va med lite cirkelbox! Jätteroligt pass och jag kände mig stark. Vilket är en fantastisk känsla! Glad och lycklig är bara förnamnet :) Tjiho! :) Fick tom ur mig ett glädjetjut i bilen hem.. Crazy, I know :)
Nu ska jag lägga mig i soffan bredvid älsklingen <3
Ha en härlig kväll alla, och imorrn är det FREDAG :-D

2013-09-11
21:05:41

Längesen
Ja, nu var det ett tag sen jag tog mig tid att skriva..
Känns som att jag nyss har återhämtat mig från Tjejmilen. Vilken urladdning det var! Det har ju varit målet hela sommaren, att springa en mil genom Stockholm. Nu fixade jag inte att springa hela vägen, vilket stör mig väldigt mycket. Försöker tänka på att det var fruktansvärt varmt i lördags.. Men men, vi gör om det nästa år igen :) Då kan det ju bara gå bättre..
När jag kom hem i söndags tog jag en promenad efter maten. Så välbehövligt! Utan min pulsklocka och utan träningsapp. Det kändes helt ärligt som en befrielse.
 
Men idag infann sig träningssuget igen. Hade tänkt åka på cirkelgymmet ikväll, men eftersom barngympan började idag så fick jag prioritera det ist. Men efter att lillhjärtat somnat så tog jag fram kettlebellen och körde ett lättare pass. Det blev 20 swingar, 5 dubbla triple x, 10 benböj, 12 utfall, 10 latsdrag/sida samt 20 russian twist. Det körde jag tre varv. Inte det mest effektiva passet kanske, men svettig blev jag iaf :)

Jag har även börjat skriva ner lite paleorecept i en bok, så känns det lite roligare. Vi får se hur det går med paleoutmaningen..
 
Imorrn kommer min älskade sambo hem igen! Jippi!
 
Ha det bäst vänner

2013-09-04
21:04:55

Äntligen
Imorgon kommer han äntligen hem, mannen jag älskar. Han har varit borta på jobb i hela 11 dagar. Men imorgon får vi kramas igen, gud så jag längtar ❤❤❤

2013-09-03
20:18:36

Tröstäta
Ja, som rubriken lyder, tröstäta.. Varför gör man det? Åkte ner på Ica igår o köpte mig lite lösgodis. 11 bitar närmare bestämt, o de åt jag upp i bilen på väg hem. Sen blev det även nån bit från påsarna i skåpet. O innan läggdags åt jag även två hårdbrödmackor med leverpastej. Usch vad jag mådde dåligt efteråt, tyckte verkligen att jag hade frossat. Men sen funderade jag på vad det var jag hade frossat i, lite godis o två mackor. Så här i efterhand tycker ändå att det inte var så farligt. 
 
September är tydligen en månad som vi ska planka oss igenom. Så, är ni med?
 
Ha en härlig kväll vänner!